Самолетни билети от стотици агенции и авиокомпании на едно място


Защо да използвате Polet.bg?




Препоръките на Polet.bg за евтини самолетни билети и безпроблемни полети

Приключението на всяко пътуване започва още с качването на самолета. Трудно е обаче да се сдобиете с евтини самолетни билети. Polet.bg помага да сравните цените и да изберете от неустоимите оферти за полети до всички дестинации по света.

Кликнете тук, за да прочетете повече...

Ето и няколко бързи съвета от нас:

  • Планирайте отрано. Самолетни билети обикновено се продават до 11 месеца преди датата на заминаване. Това е и един от периодите, през които можете да резервирате изгодно билетите си.
 
  • Полетите в последния момент (last-minute) са "свещени" за пътешествениците. Проверявайте редовно и за самолетни билети до ден-два преди полета, защото може да попаднете на истинско съкровище.
 
  • "Бягство" без значение накъде? Гъвкавостта може да е от полза при търсенето на самолетни билети. Чартърни полети до зимните и летните туристически дестинации обикновено се извършват в разгара на сезона. Точно тогава бихте могли да попаднете на оферта за полет в последния момент (last-minute), стига да не сте твърде придирчиви относно дестинацията.
 
  • Безсънието помага за евтини самолетни билети. Много ранните или много късните полети често са с най-ниските цени. Не забравяйте обаче да проверите графика на транспорта до и от летището ако пътувате в по-неприемливите часове.
 
  • Смятате, че сте попаднали на изгодни полети до Лондон? Не забравяйте обаче, че полетът е само една част от пътуването. Имайте предвид разходите за транспорт до и от летището, за да сте сигурни, че офертата си струва.
 
  • Не понасяте закъсняващите полети? Първият полет за деня почти винаги е най-точният и обикновено самолетът е този, който е в очакване на пасажерите.
 
  • Ако летите за някоя снежна дестинация е добре да сте облечени с по-обемистите неща. По този начин ще спестите място в багажа, а и ще сте приятно затоплени, когато пристигнете.

Вижте още полезни съвети за търсене на евтини самолетни билети, как се прави онлайн чекиране, кои са забранените предмети в ръчния багаж и друга полезна информация